Albània

DIARI DE VIATGE – L'Albània Skanderbeg

L'Albània Skanderbeg


Un altre viatge. Vaig anar a l'aeroport, Jo estic a punt de descobrir una part dels Balcans desconegut. La imatge de dalt és la llibreta que serà el meu company de viatge durant unes setmanes.


Bal- vol dir mel i -Kan sang.


De moment si connectar-me un electrocardiograma de l'hospital per comprovar el meu vitals semblarien una línia recta, pulseless, Cap emoció.
Llavors... per què encara estan viatjant? , Espero respondre a aquesta i altres preguntes al final del viatge..., pot voler donar cap emoció forta a "patata" que tinc com un cor per sentir-se viu? …


Amb l'enlairament gairebé vòmits pudor olives menjava a l'aeroport, vendre aliments avió pròpia sense estar encara dins.


Sembla que darrerament han estat tots d'acord tornar a repetir les mateixes coses que m'estan dient durant molt de temps i la veritat, M'hagués agradat ser preguntes i afirmacions no sense debat, inclouen tals declaracions :


– No anar a aquell país, és perillós.
– Com veure la pobresa i les persones que lluiten.
– Aquest país no existeix.
– Prendre unes vacances de veritat, Gandula de platja i sol.
– El que volem fer és boig.
– On vas no hi ha res a fer, viatjar a l'altre costat.
 
entre d'altres.


Com he dit abans, M'hagués agradat que aquestes declaracions convertit en qüestions.
 
Persones que em coneixen saben que no segueixen canons globals que són vacances. No vaig a dir que són unes vacances perquè cadascú té la seva concepció, però un viatge ha de ser una etapa de la vida on vostè està disposat a escoltar i aprendre. En un viatge que de vegades passar-ho malament i aprengueu d'això, A més per valorar el que tenim ens dóna una visió global de la vida, societat, nostre paper al món i ens ajuda a dibuixar un full de ruta per nostre retorn. Deixo moltes coses a la canonada i pot ser que algun dia ampliar aquesta informació, però de moment no puc escapar l'oportunitat de transformar les declaracions anteriors en matèria, que es respon sol al llarg d'aquest diari de viatge.
 
Sóc en el control de Duanes de Tirana i "patata" comença superant a què hi ha darrere el control duaner? ... Estic dins, sense sorpreses, absoluta normalitat, estands de venda de productes i persones amb el signe del nom de l'hotel.
En un moment te me un SIM al telèfon i ocupen el darrer amarradors gratuït de minibus, Ho sento per la gent que volia aconseguir darrere de mi "c' c ' est la vie ', un altre dia em tocarà conèixer-me fora.
Vaig arribar a l'hotel i primer "" em sorprèn vol cobrar més emprant arguments diferents. Desafortunadament per a ells van donar amb un OS dur de rosegar, Jo em va mantenir forta i tot era com seda. M'agradaria reservar la primera nit d'hotel, hores en un país que no ha visitat abans són vulnerables a causa de la fatiga.

 

L'Albània Skanderbeg


Vaig visitar la mesquita de Xhamia e Et ’ Beut baix al Centre de la ciutat de Tirana, pertany a l'Orde Bektashi, un corrent sufí a llegir l'Alcorà i la Bíblia entre altres llibres sagrats.

 

L'Albània Skanderbeg


Amablement convida'm a convertir-me a la seva comanda, però de moment prefereixo no matricular-me en cap religió, massa responsabilitat per a mi. Hem parlat una estona i vaig prendre algunes fotografies.

 

L'Albània Skanderbeg


Tenia alguna cosa a la Sky Tower de Tirana, Gira lentament i progressivament 360 º per tal que els clients tenen una vista panoràmica de tota la ciutat, i de sobte vaig veure un partit a l'estadi de futbol, JO NO HO PODIA PERDRE!!, el cambrer va mirar el rellotge, són 10 minuts per a la final, i qui sap si tindré una altra oportunitat de veure l'estadi en actiu. Vaig tirar unes quantes monedes a la safata i cames que vol. Miraculosament vaig arribar, encara jugant, tots els tubs de menjar... i més patiment ungles. Resultat : Tirana 0 – Vllaznia 0 .

 

L'Albània Skanderbeg


Vaig triar un lloc per menjar, per mi no és una tasca fàcil, sempre volen gust la plats típics del país. Hi ha molts restaurants agradables, però hi havia un càrrec una dona més plena d'olles i on neteja va brillar per la seva absència. No m'agrada la brutícia, però el lloc estava ple de gent local, pensament "garantit l'èxit". Em vaig menjar kukurec, una cosa així com un embotit elaborat amb xai fregit intestins. És un plat econòmic d'Albània, apreciat però molt greixosa, atenció! només apte per als amants de la carn.


Hi ha pautes en els meus viatges que no puc canviar, per exemple els malalts tardor quan vaig anar a un bon restaurant i en canvi sóc immune a l'aliment Street, seré al · lèrgiques a l'alta cuina?, per respondre a aquesta pregunta que ha de menjar alguna cosa preparada per Ferran Adrià.

 

L'Albània Skanderbeg


Encara que molta gent no ho sap, són molt pocs monuments d'origen comunista Tirana, la majoria són d'origen italià. Entre la comunista construccions són encara a peu: la piràmide (a la imatge superior), l'òpera i el Museu Nacional d'història. En el lloc on s'estableix l'enorme estàtua de la comunista Enver Hoxha, que era 40 anys en el poder, Que planten un arbre bell. Quan el dictador va morir de la població gairebé destruït tot vostè construir el comunisme.

 

L'Albània Skanderbeg


Recomano una visita a alguns dels mercats de la ciutat, Hi ha molts, similars però molt entretingut, entre ells hi ha la Tregu Çam ( molt a prop del Centre ), als voltants de la madrassa de mercat, mercat de l'estació de tren ( Stacioni que Trenit en el carrer Reshit Petrela ), mercat central ( en Pazari jo Ri ).

 

L'Albània Skanderbeg


Un altre dels llocs interessants de la ciutat és l'estàtua en forma d'àguila de l'escut del país. Es construeix amb bales, com un símbol que protegirà a Costa d'Albània.

 

L'Albània Skanderbeg


Quan jo sigui atacat diverses preguntes a un país diferent… Vaig fer fotos? No sé si Albània serà un bon lloc.
Trobar alguna cosa interessant, Vaig prendre algunes fotos, Vaig veure com reaccionen les persones, es veu, gestos, Vaig aprendre a afrontar-los i entendre la dificultat o la simplicitat de la presa de fotografies del país així el volum d'imatges que faig cada dia, i que pot utilitzar per als meus propòsits.
Dissipar em dit s'escalfa i dubtes, Això es repeteix una i altra vegada a tots els viatges, però al final sempre és el mateix, tot és sobre rodes. Jo reeduco me sobre i una altra, l'aprenentatge esdevé per assimilar, es es reestructura al meu cap una altra vegada, canvien només alguns matisos, en cada viatge de tornada d'entendre per a mi la fotografia és com ciclisme, Que mai oblidaràs.

 

L'Albània Skanderbeg


A vegades em preocupa si puc visitar tot el que he planejat. He après que és només qüestió de temps i esforç, Si persisteixen i té el temps podeu veure el que estava previst, fins i tot si no tinc informació, ajuda local sempre és essencial, Encara que és necessari contrastar la informació.

 

L'Albània Skanderbeg


Visito Tirana Skanderbeg quadrats, gairebé totes les places principals s'anomenen iguals, és l'heroi nacional d'Albània. El nom real de l'heroi és Gjergj Kastrioti, però és conegut per Skanderbeg, un nom que els turcs li va donar quan van segrestar-lo. Va ser criada a la guerra i al seu retorn a Albània va lluitar contra els que havia li va ensenyar a fer la guerra per alliberar el seu poble de la invasió turca en l'edat mitjana. A la seva mort, Turquia va envair Albània, que era 500 anys sota turc controlar. En 1912, amb l'ajuda de l'Imperi Austro-hongarès va declarar la independència de l'Imperi Otomà.

 

L'Albània Skanderbeg


Skanderbeg quadrat saber per personatges simpàtics de tres religions diferents, un és catòlic, altres tres musulmans ortodoxos i altres, jugant tots junts un Domino en completa harmonia. Les religions coexisteixen i es complementen amb absoluta normalitat. No prengui per explicar que es, els albanesos, es refereixen al seu país com Shqipëria.

 

L'Albània Skanderbeg


Comença la gira, Em dirigeixo a la recerca d'alguna cosa que no sé si trobaré al Parc Nacional de Theth, la vida tradicional de la muntanya.

 

L'Albània Skanderbeg


Pel camí que vaig conèixer una altra turista que em va preguntar per què havia estudiat fotografia a la Universitat si que es podria fer com autodidacte. La resposta a aquesta pregunta és molt àmplia. No m'han ensenyat a fer fotografies a la Universitat, cada persona té el seu estil i el seu gust per un tipus de fotografia, la mina podria ser descrit com documental. A les universitats donar-li una base àmplia que cobreix molts aspectes i llavors cada, elabora un autodidacte que fantasia, com en totes les formacions acadèmics. Per respondre a aquesta pregunta sempre va posar el mateix exemple:
 
Jo podem pintar davant de casa meva, és molt diferent que pintar-la bé, Puc ser un pintor, però I tenen un llarg aprenentatge fer bé. Llavors si faig fotos amb el meu telèfon jo sóc fotògraf? Jo diria que sí, però que necessita més temps i gestionar unes altres càmeres de fer-ho correctament.

 

L'Albània Skanderbeg


Vaig tornar a Shkodër amb la intenció de creuar el llac de Fierze.
El llac de Komani s'estén entre muntanyes, l'olla fa parades mig del no res, Junta on pot i de vegades la gent apareix fora de la, sense cap vista allotjament o poble; De vegades sembla que estan mentint entre els dies tot d'arbres i que es va despertar en sentir el transport.

 

L'Albània Skanderbeg


Hi ha un o dos vaixells al dia, Depenent de la quantitat d'aigua i temporada. En una d'aquestes parades un pobletà volia segrestar per mantenir-se a viure amb ells, però jo entenia que jo no vull treballar la terra i enmig de rialles deixar-me carregar una altra vegada a l'olla.

 

L'Albània Skanderbeg


El llac era artificialment per produir energia a través d'una Central hidroelèctrica.

 

L'Albània Skanderbeg


El vaixell va conèixer una persona des que vaig aprendre una mica més de la història albanesa i pas em va proporcionar un cotxe i un conductor que em portaria a Kosovo i més m'ha convidat a cafè, Un altre exemple de l'hospitalitat albanesa. Això podria de fet franc viatjat per tot el país gràcies als seus contactes. Em va dir que la música tradicional albanès narra amb unes vores de les històries tradicionals del país. D'aquesta música, que utilitzen instruments tradicionals com per exemple la Çifteli, una mena de guitarra amb només dues cordes o la Fyll, Albanès tradicional flauta.

 

L'Albània Skanderbeg


Vaig fer una parada a Kukes, una petita ciutat on vaig conèixer en persona a Skanderbeg, es va refugiar a la biblioteca, al costat de l'estufa, Mentre van reformar una de les places de la ciutat, on es van construir un altar.

 

L'Albània Skanderbeg


A la mateixa biblioteca és una de les tres "American Corner" que existeixen al país, en ells hi ha moltes activitats, de debats en anglès americà News revistes llegir o veure pel·lícules "made in Hollywood". Això és una prova de les simpaties que sent albanesos a Amèrica del nord, Això va ajudar en el seu comunicat del règim comunista Hoxha. Fins i tot la mare de George Washington, el primer President americà, era albanès.
Aquest és l'únic país europeu que mai van envair un altre país o començar qualsevol guerra, ells simplement es defensaven dels atacs per altres.

 

L'Albània Skanderbeg


Sóc en Peshkopi, un dels llocs més autèntics del país, Es troba al vessant de la muntanya de Korab, el més alt de Macedònia i Albània.

 

L'Albània Skanderbeg


Hi ha pobles molt bonics al voltant, per exemple Muhurr. Alguns vilatans Digues d'aventures per arribar a qualsevol dels països europeus. En les seves aventures mai falta viatges en vaixells de béns o camió de càrrega, amagat dins. També va explicar em a molts restaurants o hotels no vol perquè molts compatriotes arribar-hi posar i venda d'entrades a la mà, res més, creació de mala reputació per abandonar el lloc sense haver de pagar.

 

L'Albània Skanderbeg


Em diuen que viuen cada dia, que et guanyes per comprar tabac i cafè, Incapaç de fer plans de futur. Mentre que a les ciutats la situació millora lleugerament la situació global no és encoratjador.

 

L'Albània Skanderbeg


Jubilats pagat pension sí, però només prou comprar pa del dia. L'obra més gran fins que ja no tenen forces per fer-ho.

 

L'Albània Skanderbeg


Em pregunta com faig per arribar a la gent i retratar-los espontàniament, una de les maneres de fer és parlar amb ells... o tractar.

 

L'Albània Skanderbeg


Aquest és el final del viatge, Ha de tornar, el meu vol de Tirana i em van ser un parell de coses per veure, incloent-hi la venda d'ocells, a prop del mercat Pazari jo Ri, Galls dindi venda de Nadal, Encara que també venen els coloms, del qual són molt aficionats a.

 

L'Albània Skanderbeg


Durant el viatge havia antiquat informació que existeix a la xarxa sobre el país, Això és perquè el turista mica visitant, la majoria es concentra en les zones costaneres, el turisme de sol i platja ven un munt.

 

L'Albània Skanderbeg


D'Albània gent li agradava, a l'hospital que he conegut, i la vida que fan carrer, ells estan tancats a casa.
 
Si algú es pregunta per la màfia... no he vist cap lloc, en cap moment em vaig sentir insegur o amb por que robar, al contrari, tothom volia que m'ajudi. Com alguns ja sabeu, albano-kosovar màfia neix fora del país.


Podeu veure totes les imatges a la pantalla completa a la secció de Fotografies.
 
 

%d Bloggers com aquest: