Albània

La vida tradicional de Theth

L'Albània Skanderbeg


Deixo Tirana Theth. Vaig pensar que seria un camí de roses, però van sobte compartida no va més enllà, Deixi'm davant d'un hotel i em diuen que no hi ha cap transport a Theth, que quedar-me a dormir, Jo bombardejats amb nova informació que necessito per estudiar, Premsa per fer-ho em.

El millor que en aquests casos és mantenir la calma, Fer-los saber que vostè necessita una mica de relax i després fer no fan cap decisions immediatament, Em sento, Prenc una copa i no preocupar-se, Aquestes situacions s'organitzen sol; de sobte em diuen que no hi ha transport a 3 hores, però la 30 minuts ja estava Theth carretera amb uns quants treballadors de la construcció. La carretera és pitjor que imaginat, amb espai per a un cotxe únic i pedregós.

 

L'Albània Skanderbeg


Arribo a Theth, un poble entre muntanyes, és el paradís, Crec que això és la cosa més propera a unes vacances que he tingut en molt de temps. Passejant pels carrers saber Antonio i la seva família, Vaig ser convidat a sopar, van compartir la seva albanès receptes tradicionals amb mi i posar-me al dia en la història d'Albània.


Diuen que la cultura albanesa va néixer a aquestes muntanyes. És tradició en la població albanesa per un cap anomenat Qeleshe, amb diversos significats. Es representa mitja closca d'ou, Que simbolitza el naixement del primer home al món i també representa el cel, amb el simbolisme de mantenir un contacte permanent del cel amb la responsable.

 

L'Albània Skanderbeg


Hi ha lleis fonamentava a Albània, anomenat Kanum, són lleis parlades, respectats pels seus habitants. Entre ells és el que a Espanya s'anomena "ull per un ull i dent per dent". Quan un membre de la família va matar un altre, la família té el dret de venjança, matar un home de família rival i així successivament. Per aturar aquestes matances mascle va entrar en una petita torre fortificada i tenia vida de eremítica per por que per matar-lo, fins a les dues famílies, amb l'ajuda d'un mediador, van arribar a algun tipus d'acord.

 

L'Albània Skanderbeg


Tinc un contacte, demà em ajudarà a adonar-se de l'objectiu principal de la meva estada a la nord d'Albània, Descobrir la vida tradicional dels vilatans, o el que queda d'ella, Això és genial!. Aquella nit vaig penes dormia.

 

L'Albània Skanderbeg


Abans de la meva visita a les famílies que vull descriure han d'aprendre algunes frases que m ajuda per trencar el gel, incloent un que m'agradava molt :
 
Qul l'opa Mill?? ( Quan la vaca que ordeñas? )
 
No cal dir que ha funcionat perfectament i hem rigut una bona gradualment.

 

L'Albània Skanderbeg


No recordo exactament el nombre de cafès i Rakia prenia. La Rakia és tradicional en el licor Nacional Balcans i d'Albània, fet a mà, S'obté per fermentació i destil·lació de fruites diferents.

 

L'Albània Skanderbeg


Mengen el que produeixen i intercanviar productes incloent-hi, són gairebé autosuficients.

 

L'Albània Skanderbeg


Les cases semblen ser fortificada. Dins de windows són més amples, com les finestres dels castells, per protegir-se de l'exterior.

 

L'Albània Skanderbeg


El viatge fins aquí valia, He trobat el que estava buscant, Aprendre, veure i retratar les poques famílies que encara viuen de manera tradicional.


Podeu veure totes les imatges a la pantalla completa a la secció de Fotografies.
 

 

L'Albània Skanderbeg

L'Albània Skanderbeg

L'Albània Skanderbeg

 

%d Bloggers com aquest: