Encara que la tradició del país és menjar tots els seus àpats hi
alguns plats senzills i que no contenen carn i vostè pot fàcilment fer a casa :
Patligjiana regjum
És un plat petit serveix per acompanyar altres, com una amanida d'albergínia. Vostè necessita :
– All
– Oli d'oliva
– Cogombres ( no conserves ) o albergínia
Coure les verdures i llavors deixar-lo reposar durant una setmana en un pot ben tancat amb all i oli. És genial.
Gjiz em speca
Un altre plat típic amb formatge que se serveix acompanyat amb altres productes, necessitat :
– Formatge fresc
– Cogombre
– Oli d'oliva
És per fregir els cogombres en una paella i afegir el formatge i oli. Simple i molt ric.
Domate regjum
– Oli d'oliva
– Petit tomàquet verd
– Sal
– L'aigua
Necessita petits tomàquets verds, aquells que encara no estan preparats menjar perquè no són madurs, són petits.
Aigua de tomàquet Cortadito és posar en un flascó, una mica de sal i una mica d'oli. La gerra està tancat bé i deixar reposar 20 dies. És exquisit.
Podeu veure totes les imatges a la pantalla completa a la secció de Fotografies.