Bangla Desh

Bangla Desh, llars de foc, pollastre fregit i l'hospitalitat

Bangladés, el Pakistan Oriental ( BBangla Desh)


Trobem tres coses per tot el país i en abundància. Indústria, tant estrangers, especialment multinacional, instal·lava sense un problema al país, les condicions són preus avantatjosos i irrisorias de producció. No importa quant arribar a contaminar, que tenen les mans lliures per fer el vulguem..

Bangladés, el Pakistan Oriental ( BBangla Desh)


La contaminació és un problema comú en ràpid creixement països, els mateixos ciutadans tirar tot a tot arreu, com si hi hagués cap demà, com si com si d'alguna manera el buidatge petit amb rates a cada cantonada. Òbviament els agradaria viure al paradís, com gairebé tots els, però la manca d'organització, diners, sensibilització social i webs oficials.

 

Bangladés, el Pakistan Oriental ( BBangla Desh)


Sens dubte gaudeixen molt més que menjar, mengen amb les mans, sense coberts, jugant i mescla a fons tot el menjar al plat. Neteja mans és després de dinar a les cortines de l'autobús, el mocador,… No importa, fins i tot en bengalí pel·lícules que prediquen amb l'exemple. La veritat és que és més divertit veure el món cap per avall, però fins a cert punt. Tenen criteris diferents al nostre que és realment net o brut, entre altres coses, però no vull ampliar. La població no es refereix a l'ecologia, Això forma un brou de cultiu perfecte per a xemeneies continuar escopir fum a l'exterior.

 

Bangladés, el Pakistan Oriental ( BBangla Desh)


Per alguna estranya raó i com he dit molts bengalís, el pollastre fregit amb salsa calenta de la ràbia és part de la cuina de la cultura del país per molts anys. Aquesta recepta bengalí famós hauria d'afegir qualsevol tipus de fregir com per exemple samosas. Pollastre fregit es poden trobar en qualsevol lloc, restaurants de la multitud un rere l'altre vengui el mateix; servir amb arròs o cogombre, També estimar-los i vendre'l com a aperitiu a qualsevol cantonada.

 

Bangladés, el Pakistan Oriental ( BBangla Desh)


Un altre aspecte que cridava la meva atenció és la curiositat de la gent bengalí extrema; molts d'ells que mirar en tot moment i revisar part superior avall, com una estrella de cinema, De vegades es torna tediosa caminar perquè tots són sobre, salutació, demanant fer fotografies, Intercanviar unes paraules o volen vendre alguna cosa… has de tenir paciència i saber que té pressa, Si et pares a saludar a tots els que demanar-ho no està deixant al mateix carrer en hores, destaquen per la seva extrema amabilitat i hospitalitat.
Entre ells, van discutir moltes vegades i no amagar, com quan fan, atenció. Sembla que et van a matar, però després d'una acalorada discussió són reconciliats, com els nadons de teta.

 

Bangladés, el Pakistan Oriental ( BBangla Desh)


Bangla Desh té una de les poblacions musulmanes més gran del món, amb el permís d'Indonèsia. És tant el fervor religió que sovint cotxes i autobusos paren a la mesquita més propera en el moment de l'oració.

 

Bangladés, el Pakistan Oriental ( BBangla Desh)


Pitjor sort executar les dones, dones especialment musulmanes. Tenen una llista enorme de "coses que fan" o normes a seguir pel que fa a vestit exemple correctament, sortir de casa sense acompanyament per qualsevol persona del sexe masculí i molts altres que no esmentaré.

 

Bangladés, el Pakistan Oriental ( BBangla Desh)


Vaig a relacionar-se amb un cas que malauradament vaig poder veure durant el viatge en autobús. Vaig poder veure com un jove musulmà respon a un parell d'actitud, ells estaven adormits, assegut al seu costat, amb el màxim responsable suport mútuament, Tinc cap dubte un moment de despertar-los per corregir la seva acció. També va ser sovint a parlar o veure com un amic dormia, també musulmà i llargues beards que havia de saber només, caure-li la bava a parlar amb ell.

 

Bangladés, el Pakistan Oriental ( BBangla Desh)


Transport és una bogeria, Crec que mai abans passava tanta por viatjant. Milers de persones moren un any dins l'autobús, allò és per què jo recomano utilitzar alternativa com vaixell o transport ferroviari, molt més lent però més segur. Jo han patit a la meva carn avançaments de busos Off-Road, entrar en camins de fang a 80 per hora, sense tenir en compte res els transeünts que hi podria haver. És l'única regla de conducció : Quant més gran és el vehicle més preferència que té i aquesta norma no es sempre compleix. El millor que podia fer en aquests casos no és mirar què fer conductors i tractar de superar les paneroles que infesten la majoria d'entrenadors.
L'estat de vehicles és pobre, la majoria tenen enormes forats i manca de parts essencials per a la conducció, producte d'òxid, es podreix el metall. De fet, gairebé va perdre la maleta, Jo estava en tronc d'un fil únic tema quan arribem al destí, Hi havia una oberta forat a la teulada, es va convertir en el miracle.

 

Bangladés, el Pakistan Oriental ( BBangla Desh)


Malgrat el lamentable estat de vehicles de Bangla Desh, hi ha un aspecte envejable, l'extensa flota de transport elèctric o de gas. Milers de rickshaws que circulen, especialment a les ciutats, són elèctrics i vehicles de motor, Vull dir petits taxis o CNG, tots funcionen amb gas comprimit, Hi ha centenars de gasolineres de gas liquat. En aquest aspecte, són molt més avançades que altres països.

 

Bangladés, el Pakistan Oriental ( BBangla Desh)


Un altre aspecte a tenir en compte és que hi ha gent demanant diners, fins i tot alguns transsexuals, S'acostuma a donar-los una mica de diners, són en general molt amables i segur et farà còmplice en una broma. Nivells de mendicitat no són comparables al dany de l'Índia, on he vist plorar que més d'un visitant cansat de que el món s'acaba, a Bangladesh és tolerable i de vegades fins i tot divertit si ho pren amb humor. De fet t'enganxa tots els captaires, uns quants menys graciós que altres, van ignorar la resta dels habitants per enfocar de turistes, “un negoci a curt termini” , seu nivell d'insistència vegades odia. Si no voleu donar diners al temps és millor fent morros, dir un NO rotund i ignorar-los, llavors deixarà en pau.


Bangladesh és un lloc màgic de veritat, encara per descobrir, amb gent meravellosa, segur que ho gaudeixin !


Podeu veure totes les imatges a la pantalla completa a la secció de Fotografies.
 

Bangladés, el Pakistan Oriental ( BBangla Desh)

%d Bloggers com aquest: