Fotografia / Bloc / Articles — Oliver Muñoz Muñoz

DIARI DE VIATGE – La Cuba de Fidel Castro

Aquest serà un viatge diferent, mai havia compartit viatge amb tanta gent. Compartirem la meitat del viatge. Viatges en grup té avantatges i desavantatges. Un dels avantatges és l'estalvi energètic que suposa dividir tasques que es produeixen, el desgast a nivell personal és menor i l'obra es redueix considerablement, cadascun aporta el seu gra de sorra. A més el camí es fa més entretinguda en bona companyia. També és cert que el cost és menys, tot es divideix. Viatjant en un grup, vostè pot tenir accés a alternatives, com llogar un cotxe, que precisament....

Baracoa després el tifó Mateu

Un mes després que el tifó continuar treballant a Baracoa. Un dels llocs on més afectats la terrible tifó Mateu.

Tren Hershey, viatge al passat a Cuba

Si es resideix el centre de l'Havana el millor que pots fer és preguntar "on primera part del viatge", Això és un ferri ràpid a Casablanca, l'origen de l'estació de tren de Hershey. Encara que és també s'hi arriba per carretera, però és més tediós perquè vostè ha de travessar tota la badia. Es poden consultar els horaris de sortida en la mateixa estació o en els punts d'informació de la capital.

DIARI DE VIATGE – L'Iran. La Pèrsia del Imam Khomeini

L'aerolínia va arribar tard a Istanbul i hem perdut l'enllaç amb l'avió a Teheran. Afortunadament ells ens facilitat hotel i transport. Arribar a l'hotel tenia una catifa vermella en el hall d'entrada, no bruta que esquivar-lo, Vaig pensar que tenia fa poc per celebritats, llavors la tripulació"," el personal amonestat m : "No ho fan.. !!"Em va dir que ell hauria pas a la catifa i avançar a través de l'entrada mitjana". Em va donar el meu passaport i deixar-los una... "dóna'm la teva habitació millor", i no era per menys, tenien sota el nas a l'elit, vestit amb el millor....

El Kurdistan Iranià

Volíem saber el Kurdistan Iranià, una regió molt especial que requereix temps i paciència. Les connexions entre les persones no són ideals per la topografia muntanyosa del lloc.

Qeshm i el golf Pèrsic

L'illa de Qeshm només 120 quilòmetres de llarg i 10 àmplia. No obstant això acull a aproximadament 69 Municipis i una ciutat, la capital de Qeshm. La ciutat de Bandar Abbas i altres petits pobles en el golf de parlar el seu idioma, la Bandari, el dialecte persa.

DIARI DE VIATGE – La jove Kosovo

Quan viatjo compartir alguns viatges dies amb altres turistes, Aquesta vegada vaig conèixer Lorenz. Compartim unes cerveses, experiències i part de la ruta per a Kosovo.

Mitrovica, Ciutat sense llei

Mitrovica, dues ciutats en un. Es divideix en dos, la part nord de la població Sèrbia, la part sud de la població albanesa i riu del mitjana que es divideix amb dos ponts. Aquest pont està protegit per la KFORCE i les forces vells, un simple pont per a vianants només. Els serbis del nord de Mitrovica no acceptar les lleis de Kosovo, El que fa el més calent i controvertida al país.

DIARI DE VIATGE – No podem oblidar Bòsnia i Hercegovina

No vull deixar els Balcans sense visitar Bòsnia i Hercegovina, Estic interessat en un parell de llocs, A més el llarg viatge en autobús a través de Montenegro de Podgorica a Sarajevo és espectacular, Jo recomano fer el viatge durant el dia.

DIARI DE VIATGE – L'Albània Skanderbeg

Un altre viatge. Vaig anar a l'aeroport, Jo estic a punt de descobrir una part dels Balcans desconegut. La imatge de dalt és la llibreta que serà el meu company de viatge durant unes setmanes.