Bòsnia-Hercegovina

El genocidi de Srebrenica Memorial – Potocari

Bòsnia i Hercegovina , un país dividit


Les forces de protecció de les Nacions Unides ( UNPROFOR ) Ells s'indica en 1993 la regió de Srebrenica com una zona segura i va servir com un refugi per als civils, fins que va ser atacat per l'exèrcit serbi en 1995, la zona ja no era segur. Molts van tractar de fugir a través de les muntanyes cap a Tuzla, sense èxit.

Bòsnia i Hercegovina , un país dividit


Sèrbia militar capturat milers de bosnians musulmans, que prometedor que posteriorment s'alliberarà, 20.000 persones van ser transportats a diverses parts del país per ser executat de manera massiva i sistemàtica en els pròxims dies. Moltes persones esperaven en autobusos girar per ser executat.
Es va morir d'una manera horrible, eren genocidis massives, Destaca a Srebrenica, la massacre més gran d'Europa després de la Segona Guerra Mundial.

 

Bòsnia i Hercegovina , un país dividit


Cada any al juliol, el mateix mes que la massacre va ser perpetrat, Hi ha enterraments amb trobats noves víctimes. Més de 8.000 Bosnians musulmans i catòlics van morir en pocs dies, i el nombre segueix creixent com nous cossos es troben.
Aquesta no és la única massacre, però el més nombrós. Molts d'altres, amb milers de persones de morts es va produir en tot el territori.

 

Bòsnia i Hercegovina , un país dividit


La Verge es diferencien perquè són verdes.

 

Bòsnia i Hercegovina , un país dividit


Encara que s'han processat o els processament encara a alguns dels responsables d'aquest genocidi, per exemple el President Slobodan Milošević va ser trobat mort a la seva cel de la ciutat neerlandesa de la Haia, general Ratko Mladić o ministre bosnià serbi Radovan Karadžić.
Algunes de les raons donades per els més responsables es volia aprofitar parts de BiH que van ser conquerits pels musulmans durant l'Imperi Otomà i que pertanyia a Sèrbia, Deien que es tractava d'una venjança.
Molts dels autors del genocidi no haver estat processat pels seus crims.

 

Bòsnia i Hercegovina , un país dividit


Cinquanta anys després de la Segona Guerra Mundial, es repetia la història i es pot repetir una altra vegada en qualsevol moment.


Podeu veure totes les imatges a la pantalla completa a la secció de Fotografies.

 

Bòsnia i Hercegovina , un país dividit

 
 

%d Bloggers com aquest: