Xina

Pobles tibetans de Chengdu ( Xina )

El coloso de China


La regió de Chengdu és famós per la seva reserva d'óssos de Panda, pagar uns pocs dòlars poden tocar i acariciar els pandes de la reserva.


El coloso de China


Però és molt interessant per una altra raó, És una de les regions frontereres i porta d'entrada al Tibet. Viatjant per l'oest de la regió de Chengdu pot ser la sensació de visitar el Tibet, Van conservar la cultura tibetana. Hi ha pobles molt autèntics, com a Kanding, Litang o Batang, entre d'altres.

 

El coloso de China


Recordeu que és una regió muntanyosa i poden patir mal d'alçada, He perdut el compte de totes les pastilles que prenia. És millor visitar aquesta regió en silenci, així el cos s'acostumi a l'altura, també ens estalviarem uns altre vòmit.

 

El coloso de China


En aquesta regió encara practiquen una cerimònia fúnebre peculiar, el sacerdot talla el cadàver a trossos per alimentar voltors, d'aquesta manera la seva ànima puja al cel. El lloc més adequat per presenciar aquest ritual és Litang i entorn, Encara que no és apte per a tots els estómacs.

 

El coloso de China


El poble més proper a la frontera és Batang, Podeu accedir a les primeres persones tibetans. Hi ha molts controls i espies xinès en aquests pobles tibetans. Vaig anar a visitar el Tibet durant 4 hores, fins que la policia em detingut i interrogat. Fotocòpies del passaport elaborades i enviat torna amb el primer bus a Batang, on es va quedar una setmana apartada, ser gèlids carreteres. Per introduir el Tibet, la millor manera és el tren a les regions més profundes, on és la policia més permissiva.

 

El coloso de China


Aquesta regió és molt recomanable i fascinant cultura, no t'ho perdis !. Podeu veure totes les imatges a la pantalla completa a la secció de Fotografies.

 

El coloso de China

%d Bloggers com aquest: