Corea del Sud

El paradís natural de Suncheonman , Santuari d'ocells ( Corea del Sud )

img_0009


Suncheonman badia , també conegut com Suncheon badia va ser la primera ria costanera inclosa a la llista Ramsar ( Llista de zones humides d'importància internacional ) el gener de 2006.


img_0142


La badia és conegut per la seva 39 quilòmetres de Costa, la reedbed de 54,2 km ² i convertit en el refugi d'aus migratòries com grues, monjo, la sarda espàtula o cigne. La meitat de totes les varietats d'ocells coreans viure aquí, incloent-hi espècies rares i amenaçades, Suncheonman Bay és conegut per atreure el nombre més gran d'ocells rares del món.

 

img_0034


Aquesta reserva natural està situat a la regió de Jeollanam-do , al sud de Corea del Sud. Això pot ser explorat de maneres diferents, per exemple un peu, recórrer els camins d'habilitats per efecte, fent això gira una experiència única a l'aire lliure. També es pot visitar altres camins amb un petit tren o vaixell.

 

img_0053


Aquest rutes són diversos i ben indicat, És impossible perdre. A diversos cims de les rutes hi ha punts de control on pots menjar un bon bol de fideus i on informar i venut impermeables.

 

img_0113


Els sud-coreans que estimen l'esport, aprofiten el cap setmana per anar a passejar a la natura. Menjar sa i gaudir de la natura en el seu temps lliure representa un dels pedestals de cultura coreana. Això es deu en part a la estressant vida laboral de la població, aglomerat de fusta especialment en les grans ciutats.

 

img_0043


En l'última imatge pot veure com una dona porta una màscara Rosa, Això és a causa de les al·lèrgies de pol·len. També usar paraigües a recer del sol. Podeu veure totes les imatges a la pantalla completa a la secció de Fotografies.

 

img_0135

img_0097

El paradís natural de Suncheonman

%d Bloggers com aquest: