Corea del Sud

Senderisme a Corea del Sud, en el parc natural de Hallasan

sur_corea_hallasan_08


Hallasan és un parc nacional de Corea del Sud, situat a l'illa de Jeju.


sur_corea_hallasan_01


Dins aquest parc volcànic és el volcà o Mont Hallasan, on és accessible per múltiples vies. Mt. Hallasan és més elevat entre els nuvis visitades de Jeju Island de Corea del Sud, on tendeixen a viatjar com a lluna de mel.

 

sur_corea_hallasan_02


En el nostre cas vam decidir en una ruta d'ascens 5 hores i 2 hores de descens , aproximadament. A l'ascensió vam estar acompanyats per un grup de coreans que rondaven per la 50 anys, tots ells van decidir el dia anterior, etílic estralls, l'ascens del volcà, sense cap preparació més que el sentit d'humor. És ben conegut amor haver de begudes alcohòliques com el Soju o les persones Makoli que persegueixen la 50 anys d'edat, van ofegar les penes que van resultar en la guerra de Corea.

 

sur_corea_hallasan_03


Aquest rutes són diversos i ben indicat, És impossible perdre. A diversos cims de les rutes hi ha punts de control on pots menjar un bon bol de fideus i on informar i venut impermeables.

 

sur_corea_hallasan_04


Quan final de viatge i arribar a la destinació podran optar per moure's amb un servei regular d'autobusos, en taxi o com ho vam fer, a dit ! . Aturar-se en el primer i l'oferta per portar-lo on vol.

 

sur_corea_hallasan_05


La ruta és bonica i màgica llum, És un trekking molt recomanable pel paisatge, natura i especialment els entusiastes de la geologia. No t'ho perdis ! . Podeu veure totes les imatges a la pantalla completa a la secció de Fotografies.

 

sur_corea_hallasan_11

sur_corea_hallasan_10

sur_corea_hallasan_09

sur_corea_hallasan_07

%d Bloggers com aquest: