Cuba

Tren Hershey, viatge al passat a Cuba


Si es resideix el centre de l'Havana el millor que pots fer és preguntar "on primera part del viatge", Això és un ferri ràpid a Casablanca, l'origen de l'estació de tren de Hershey. Encara que és també s'hi arriba per carretera, però és més tediós perquè vostè ha de travessar tota la badia. Es poden consultar els horaris de sortida en la mateixa estació o en els punts d'informació de la capital.Ja a Casablanca, i si has deixat una mica de temps mentre espera el tren salidadel, es pot visitar l'estàtua de Crist i el seu punt de vista, des d'on es pot veure a través de la badia de l'Havana.


 


Aquest ferrocarril va ser fundada el 1916 i en breu està electrificat a transportar els productes de la Corporació xocolata Hershey, que tenien grans extensions de terra entre Matanzas i l'Havana. Amb el temps també s'ofereix servei de viatgers, aturant en diferents poblacions, com Hershey Central, Jibacoa, Jaruco, Canasi,…


 


Aquest tren és que l única illa que els estrangers paguen local. Ruta bitllets continuar ser fets a mà.


 


En la dècada dels noranta-empresa de Ferrocarrils de Catalunya va decidir posar a la venda alguns trens que eren coneguts com "granotes" ( granotes ) pel seu color verd i grans fars. Aquests trens proporcionat el servei de passatgers Barcelona – Vallès per l'empresa FGC. Construït als tallers de Sarrià en la dècada dels anys quaranta. No va aconseguir vendre uns trens tan antiquats tecnològicament, en aquells temps ja tenia gairebé cinquanta anys. Després va decidir donar-los vuit trens a Cuba, d'aquesta manera poder continuar oferint el servei de passatgers entre Matanzas i l'Havana. Tots els indicis continuar en català, però la majoria dels botons i indicadors fa molt de temps aturat.


 


Actualment aquests trens es han reparat una i altra vegada, condicionat amb materials que tenia. De fet ja alguns dels vuit trens trasllada, han estat desguazando per prendre avantatge de les parts. La continuadad del servei de viatgers en perill per manca de peces, només tenim de dues locomotores actualment.


 


La bellesa del paisatge i la conversa amb els viatgers amables tres hores i mitja del viatge serà més suportable, Si no hi ha culpa, que tendeixen a ser freqüents.


 


Podeu veure totes les imatges a la pantalla completa en el Secció de fotos.


 

%d Bloggers com aquest: