Etiòpia

Les tribus de la vall del Omo ( Etiòpia )

El origen de la humanidad

Només al nord del país fou ocupada pels Italians durant 5 anys, mantenir les tribus del sud d'Etiòpia tota la seva riquesa ètnica.

EL origen de la humanidad


Etiòpia és un país únic de moltes maneres. Conserven l'independència durant la distribució del continent africà per europeus. Només al nord del país fou ocupada pels Italians durant 5 anys, mantenir les tribus del sud d'Etiòpia tota la seva riquesa ètnica.

En el link de abajo he enlazado con una sección de Rumbo.es donde nos explica el costo real de las cosas en Etiopia, por ejemplo tomar una cerveza cuesta alrededor de 0.70 céntimos de euro, así podremos hacer un presupuesto general de nuestro futuro viaje al país.

Enlace a información de costo de vida en Etiopía.

EL origen de la humanidad


El recorregut per la vall del Omo no és fàcil per a motxillers i pot conduir a molt temps visitant totes les tribus sense transport propi. La millor cosa és llogar un vehicle tot terreny a la capital, Addis Abeba.

EL origen de la humanidad


Aquest país és espectacular en totes les direccions i en totes les parts. Al nord del país pot visitar esglésies i intenta esbrinar si realment Etiòpia és l'origen de totes les religions. A l'est del país, es poden visitar els volcans actius i al sud del país és cultura intacta de les tribus de la vall del Omo.

EL origen de la humanidad


Entre les tribus que podeu visitar són la Mursi, el martell, la Karo, Riu Barak, Dasanach,… alguns d'ells són més fàcils de visitar que altres. Visitar a la tribu Mursi es más complicado, necessitem transport amb conductor, un guia que parla l'idioma i un ranger armat havia si sorgeixen problemes. Aquesta tribu, Potser el més espectacular i endurit, També és la més salvatge, que viuen lluny de les altres i estan armats, molt comuna entre ells per ser respectat i si sorgeix una escaramussa pel robatori de bestiar o terres.

EL origen de la humanidad


Existeix una associació als voltants ètnic Turisme, suport del govern, que no permeten visitar qualsevol ciutat sense un guia local i una compensació econòmica per l'Associació, que s'estén al sud del país com una teranyina. De vegades pot causar poc amables reunions entre l'Associació i el turisme. Aquesta associació es diu protegir la cultura ètnica de la vall, Encara que els seus habitants no tenen més clar, o veuen dur per l'existència d'aquesta associació, Per descomptat.

EL origen de la humanidad

Una de las empresas donde busco vuelos es Tripsta, casi siempre me da la mejor oferta. Esta era la segunda vez que intenté ir a Etiopia, la primera tuve que anular por razones personales y se portaron muy bien conmigo. Os dejo el banner con el enlace abajo, los recomiendo


Visita la vall del Omo és una experiència molt gratificant i espectacular, molt recomanable en tots els sentits. Podeu veure totes les imatges a la pantalla completa a la secció de “Fotografies

EL origen de la humanidad
EL origen de la humanidad

%d Bloggers com aquest: