L'Índia

Mare Teresa de Calcuta ( L'Índia )

El país de Shiva y de los colores


Això va ser la meva primera parada desprès amb un vol Nacional de Mumbai. La pobresa del lloc i la brutícia em va sorprendre molt, sobretot en els mercats.


El país de Shiva y de los colores


Un dia de pluja pot aconseguir tot enfangat i us ompli amb fang fins a la seva colzes. Comerciants estirava les sobres al final del mercat, un sobre altre, lentament podrida, no és adequat per olfatos sensible, així com els mercats de carn i peix, on li van tallar el gènere directament en el sòl. En mercats coberts coloms viuen en el sostre, deixant el sòl poc apte per a qualsevol activitat.

 

El país de Shiva y de los colores


Hi ha diversos barris a Calcuta, on les cases es construeixen amb residus, Aquesta és una altra visita imprudent a persones sensibles.

 

El país de Shiva y de los colores


Hi ha molts estrangers aquí que treballen com a voluntaris per ajudar a persones malaltes. Mare Teresa, una Santa, Ella es venera a Calcuta, Prenia com a residència pel seu treball, una de les ciutats més en la necessitat de l'Índia.

 

El país de Shiva y de los colores


Recordo una experiència que em va sorprendre bastant. Vaig anar a menjar a un restaurant que recomanava i el menjar era bona, Què em malalt és vist com escollir el meu plat i rentar-lo en el corrent d'aigua podrida de la vorera mentre que les rates passejaven per ella. Tinc dos dies malalts, però res greu, una mica de febre i diarrea de costum.

 

El país de Shiva y de los colores


Prou gent ve a fer negocis, especialment per a teixits, El treball és barat i el gènere tirat de preu. Podem anar a qualsevol venda de teixits, les mesures portarà a tu i el següent dia o en poques hores té pantalons a la seva simpatia i el teixit que prefereix.

 

El país de Shiva y de los colores


Val la pena un Calcuta visitar-lo perquè és una ciutat vibrant, persones es guanyaven la vida al carrer i és impossibles avorrir-se. Podeu veure totes les imatges a la pantalla completa a la secció de Fotografies.

%d Bloggers com aquest: