Kosovo

Mitrovica, Ciutat sense llei


Mitrovica, dues ciutats en un. Es divideix en dos, la part nord de la població Sèrbia, la part sud de la població albanesa i riu del mitjana que es divideix amb dos ponts. Aquest pont està protegit per la KFORCE i les forces vells, un simple pont per a vianants només. Els serbis del nord de Mitrovica no acceptar les lleis de Kosovo, El que fa el més calent i controvertida al país.


La ciutat té moltes històries horribles, com que em va dir un dels molts afectats aquestes guerres absurdes, on hi ha guanyadors ni perdedors no, només les víctimes. Em va dir que sorpresa un dia, a la part nord de Mitrovica serbis capturats a 25 Albanès, Ells caputxa-los, posar-los una corda al voltant del coll i mortal amb el seu kalashnikov mateix allà, al davant de casa, entre ells va ser el seu germà, el lloc on se li va ocórrer ara és un memorial de recordar el que passava allà. Hi ha molts llocs com aquest a la ciutat, cadascun amb la seva història, Aquest senzill és un.

 


Abans uns serbis va viure a Mitrovica nord, però amb la guerra de Kosovo, molts es va refugiar a la ciutat, a la part nord, especialment el militar que va fugir a altres parts del país. És comú sentir cocció a l'aire a Mitrovica nord per espantar els albanesos del Sud. Al nord molts cotxes circulant sense registre, no fora d'aquesta part de la ciutat.

 


Serbis banderes són comuns i les esglésies ortodoxes no estan protegits per militars, com en altres parts del país, Es pot visitar sense cap tipus de control.

 


El vell conflicte Albano / Serbi és encara molt latent en Mitrovica. La part sud de la ciutat és plena de banderes albaneses i homenatges a herois passats i el presents.


Podeu veure totes les imatges a la pantalla completa a la secció de Fotografies.

 
 

Entrades relacionades:

%d Bloggers com aquest: