Kirguizistan

AK-Say, la regió menys poblada del Kirguizistan

Kyrgyzstan


Aquesta regió està situat a les muntanyes de al-Bashy i el riu Ak-Say, al sud del país. Per visitar Ak-Say ha de tenir un permís, se li demana una i altra vegada els militars a encarregat de la seguretat de la regió, frontera amb la Xina. Malgrat pertànyer a Kirguizistan és considerada terra de ningú i és altament controlats pels militars d'ambdós països.


Kyrgyzstan


En una de les meves passejades veig un camió soviètic km, una vegada més són els militars, vénen a demanar el permís i passaport nou, turistes han de ser perillós; d'altra banda, no va demanar als ciutadans xinesos, que vostè està caminant amb els seus cotxes, 4×4 luxe, són els propietaris d'una mina d'or en aquest àmbit.

Kyrgyzstan


La frontera amb muntanyes Xina anomenava "Muntanyes boig", diuen que estan bojos perquè només plou sobre ells.

Kyrgyzstan


És la regió menys poblada del país, on més de la 90% del territori és muntanyós. AK-diuen que és inaccessible a la majoria de l'any, Quan Neva dues vegades carreteres convertit en intransitables i la major part de la població va emigrar abans de la Nevada, la regió està gairebé deserta, queden només uns pocs aïllats.
Quan pastura temporada ve una altra vegada amb bestiar passar l'estiu. A l'hivern màxim es va refugiar en pobles petits com Ozgorush , Taloly Suce, Bolxevic, Festa-Koiyndy, Kok Kyia, Al-Bashy,…

Kyrgyzstan


La població es divideix entre pastors i nòmades. La únics turistes que arriben a la zona estan interessats en la caça, especialment el FTSE i el Marco Polo, són trofeus més apreciats pels caçadors de pagar fortunes reals per a ells. Llop caça és duta a terme per tot el país i no necessites cap permís especial per a això, el llop és considerat enemic públic número u del país ja que ataca al bestiar.

Kyrgyzstan


Cada parada en una cabana iurta o pastors és una invitació assegurat a prendre el te i una mica de menjar, tendeixen a oferir pa amb melmelada i làctics pel que fa a la mantega d'exemple, iogurt de llet fermentada,… tot el que els proporciona bestiar, fins i tot els excrements d'animals són utilitzats com a combustible. Mesura que ens apropem a les regions més aïllades de l'escassetat de Ak-dir d'alguns productes com fruites i verdures, la terra no és apte per a aquests cultius, també perquè l'hivern es manifesta 8 mesos de l'any.

Kyrgyzstan


Mengen molta carn i greixos animals. És tradició aquí per netejar l'OS amb el ganivet a ser completament lliure de carn i després trencar-lo, per mostrar que ja està completament lliure de carn, Això significa que la dona que ho serà bonic. Ossos nus estan apilats sobre la taula, Ningú vol perdre l'oportunitat per desitjar la seva bellesa de dona. Aquesta tradició és present en altres llocs al país però és fet amb te; que pren la darrera tassa de te assegura bellesa a la seva dona.

Kyrgyzstan


Recomano que visitis la At-Bashy mercat d'animals. Pastors i transeünts interessats es reuneixen cada diumenge per comprar o vendre animals.


Podeu veure totes les imatges a la pantalla completa a la secció de Fotografies.

Kyrgyzstan

Kyrgyzstan

Kyrgyzstan

%d Bloggers com aquest: