Kirguizistan

Kirguizistan i el 31 Agost, el dia de la independència

Kirguizistan


Vostè no pot parlar de la història del Kirguizistan sense parlar de Manas, l'heroi nacional. Encara que no és clar qui era o el moment en que va viure més de les tradicions del país que giren al voltant de la seva història, mitificada durant els anys. Una de les tradicions del país és el rapte de la núvia o "ala kachuu", que va ser abolit per llei quan el país va formar part de la Unió Soviètica, Tot i que encara es practica en tot el territori, especialment a les regions més rurals. Em vaig trobar amb diverses dones que havia estat segrestat pels seus marits. Van plorar durant mesos fins que es va acordar el seu matrimoni ja que era part de la tradició i ara admetre que feliçment casats molts anys, Encara que aquest extrem no és tan feliç per a altres dones, Això pot ser renegat si no accepten matrimoni, només alguns d'ells estan cometent un suïcidi.


Kirguizistan


Una altra tradició, procedència Uzbeka, És son del nadó en un bressol que anomenava "beshik". Està fet de fusta i té un forat on es col loca en el cul de l'infant, per tal que totes les necessitats de caure a terra i es guarden a bolquers nets.

Kirguizistan


Noms de lloc o nom de les poblacions són molt simple i divertit. Poblacions, com ara la de Kochkor-ata es tradueix literalment com oveja-pare, o que el poble s'anomena "El pare de l'ovella", Cholpon-ata es pot traduir com "El pare de l'estrella". La capital Bishkek també és el nom donat el pal per vèncer la beguda Nacional, el kumis, un nom molt apropiat.

Kirguizistan


Va declarar la independència de l'antiga Unió Soviètica de Kirguizistan l 31 Agost de 1991 i va ser reconegut el desembre del mateix any. Aquest dia es celebra a tot el país amb celebracions, Patriòtics cercaviles i espectacles populars.

Kirguizistan


El país té una influència de la 20 diferents països, creant la seva pròpia identitat. Ha rebut una forta influència de l'Imperi soviètic, de Turquia (el llenguatge està estretament relacionat amb ), Cultura de Mongòlia i països musulmans que té al voltant de, per exemple l'Uzbekistan, especialment en el sud del país, amb una gran comunitat Uzbeka.
Barreja rus i musulmà són capaços d'aquestes accions absurd / curiós com prendre un got de vodka després salutació la manera musulmana "Salam alikum" o creu és. Diuen que el vodka és bona medicina, similar a l'aspirina i antisèptic com l'alcohol.

Kirguizistan


En una de les meves passejades que es va aventurar a una porta oberta d'un edifici, que va sentir algunes veus, al final del corredor, vaig trobar el que semblava ser un bingo clandestina, Vaig començar a prendre fotografies, fins que van arribar cansat del meu i va començar a tirar-me de blat de moro que solia cobrir els cartrons de bingo de nombres. Jo havia d'anar, rient, un detall de kirguís de caràcter més simpàtic.

Kirguizistan


Són en l'amor amb els cavalls i molts jocs nacionals giren entorn d'aquests animals, entre ells hi ha la Kok Boru o Buzkashi, una mena de rugbi però amb cavalls i en lloc de bola utilitzat una cabra que talla el cap i els peus per evitar danys en els pilots. Els guanyadors prengui l'animal Trofeu. Hi ha altres jocs amb cavalls com : Kyz-kumay ( o petó de la núvia ), la Chabysh ( curses de cavalls ) o Udarysh ( Lluita a cavall ).
Sembla que quan veuen un cavall, fins i tot cartró tenen Tacte com de costum el cul, da bona sort.

Kirguizistan


Algunes empreses rics del país, especialment bancs i les companyies de telefonia mòbil està utilitzant un sistema de publicitat agressiva i innovador, pintat blanc pedres i situar-los en turons i muntanyes formant lletres gegants amb les inicials de l'empresa.

Kirguizistan


Entre la cuina tradicional és sobretot un plat anomenat Lagman ( uns Fideus gruixuts amb saltat de verdures ), moltes vegades he tingut la sensació que només podia menjar aquest plat tot el país, tots els clients dels restaurants de menjar el mateix. També podeu tastar altres plats com el Beşbarmaq, Manti, Assorte ( un plat combinat ), o el meu plat preferit Ashlan-fu ( un plat de fideus amb moltes espècies servits fred, molt típic de la ciutat de Karakol ). Vostè també pot beure llet fermentada de Kumis, prendre tot el temps i fins i tot venen al supermercat.

Kirguizistan


Aquest és un país petit però emocionant, molt ric culturalment, ciutadans amable i hospitalaris, un lloc de masses encara per explotar Turisme.
Descobriu-ho abans que sigui massa tard !


Podeu veure totes les imatges a la pantalla completa a la secció de Fotografies.

Kirguizistan

Kirguizistan

Kirguizistan

%d Bloggers com aquest: