Tailàndia (Bangkok)

Bangkok, el centre del sud-est asiàtic ( Tailàndia )

bangkok_09


Una de les ciutats més vibrants de l'Àsia Oriental. Una ciutat que deixa a ningú indiferent, T'agradi o no.


bangkok_06


Teniu més de 8 milió d'habitants i una complexa xarxa de transport, alguns tan curiosos com la xarxa fluvial, anomenat "khlong", fan enorme aranya humana de Bangkok.

 

bangkok_01


La capital de Tailàndia li agrada ser redescoberta i una altra per als turistes, les possibilitats són infinites i les experiències gratificants, de menjar picant a la famosa massatge tailandès. És una ciutat que et sorprèn constantment i que tot és possible.

 

bangkok_12


Si vostè visita Bangkok no es mala idea aniria a l'odontòleg o en qualsevol altre lloc salut. Que proporcionen els mateixos tractaments que a Europa, però a preus irrisorias. Jo empasté jo 5 mòlta de rodes, em va costar 40 euros i empastó em un altre regal (massa dolços !); tot amb l'equip europeu, altament professional.

 

bangkok_07


Desconfiança dels venedors de diamants, entre d'altres, és l'estafa més típic. Són una màfia real i estan molt ben organitzats, Jo mai vaig veure tan ben organitzada xarxa humana, el TUC-TUC ( o taxi motoritzat ) són in cahoots with les joieries i aquestes al seu torn a amb Thais que es parla cap llengua. Motoritzats els taxis són sempre en el centre de la majoria d'estafes, s'intenta reunir tota la informació que es pot, ser precabido. Però això no espantar-los, Bangkok és fascinant !!. Podeu veure totes les imatges a la pantalla completa a la secció de Fotografies.

 

bangkok_10

bangkok_04

bangkok_03

bangkok_02

bangkok_11

bangkok_08

bangkok_05

%d Bloggers com aquest: